Mercenarul în ipostaze… cinematografice și premiul la concurs

Sin sig

Așa cum menționam într-un prim articol și în al doilea, există și fanart de tip casting (adică alegerea în rolul lui Chago El Moreno a unui actor care a interpretat un rol asemănător.) Întrebam cititorii pe cine ar vedea în rolul respectiv, și promiteam că dezvălui, de Crăciun, graficele respective. Iată-le! Cel de mai sus este făcut de o doamnă din Tasmania, acum câțiva ani. I-am uitat numele – ca și pe al americancei care mi-a dăruit graficul de mai jos.

Sig1

Da, actorul este Fernando Colunga, în special în versiunea din filmul “Pasion“. El reprezintă întruparea cea mai exactă a mercenarului meu. Dovada că nu au fost făcute după premierea câștigătorului, ci mult înainte, este în biografia lui Chago de pe site-ul de povestiri interactive (roleplaying games) numit “Caribbean Dawn”, datată mai 2017. În realitate, personajul Chago și castingul lui Fernando Colunga drept model datează din 2009 sau 2010, El Moreno fiind adus, pe trei site-uri succesive, până la acest al patrulea.

Puteți citi biografia de mai sus fără nicio teamă, fiindcă în volumul de proză scurtă intitulat “Soarta mercenarului și alte destine” nu este integral aceeași versiune a vieții lui ca cea prezentată pe site.

Mascha din Danemarca mi-a oferit acest poster cu el:

Poster

Vă mărturisesc, de asemenea, și inspirația muzicală care a dus la crearea personajului – La Cruz de Santiago de Mago de Oz.

Câștigătoarea concursului este Anasylvi, care a ghicit actorul (chiar dacă nu din prima încercare). Premiul promis a ajuns deja la ea.

Iar acesta este El Moreno în Havana, realizat de Jouko din Finlanda.

Sărbători fericite și ne mai auzim și cu alte vești!

Despre Chago veți mai afla doar în preajma apariției volumului de proză scurtă intitulat “Soarta mercenarului și alte destine”.

Jouko Havana

2 thoughts on “Mercenarul în ipostaze… cinematografice și premiul la concurs

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.