Reteta pentru Mpougiourdi (Μπουγιουρντί) – APERITIV

Eu o sa fac specialitatea buyurdi! (Ca de fapt asa se pronunta pana la urma)

Mihalis Dumitrache

Asa cum am promis in emisiunea Star Matinal de Weekend …. zic sa va descriu reteta pentru Mpougiourdi … sper sa va iasa la fel de buna si delicioasa cum imi iese si mie … aMihaliscum cand scriu o si fac …si totodata salivez …:)))

Ingredientele de care avem nevoie …conform retetei mele ..”imprumutate” de la Domnul Nikos (Kirios Nikos) din Thessaloniki in 1998 …

Valabil pentru 4 – 6 perosane …

1. Branza FETA  500 gr viologiki-feta-greek-organic-feta-slice6

2. Cascaval / sau alte branzeturi tari ..care pot face crusta …300 gr (rase pe razatoarea medie)

3. Doua Rosii moi taiate rondele subtiri

Doua Rosii Doua Rosii

4. Un Ardei gras rosu / sau capia taiat rondele subtiriIMGP3471

5. Un Ardei gras verde  taiat rondele subtiri

6. Unul / doi ardei iuti (preferabil verzi si nu exagerat de iuti …eu ii pun iuti pentru ca sunt fan mancare picanta ..stiti avem doua placeri…

View original post 381 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s